Saturday, June 16, 2007

A Perfect Day

Het is een feit, van kinderen hebben wordt men burgerlijk. Vandaag was een perfecte dag. Na tot negen uur uitgeslapen te hebben (een ongekende luxe deze dagen) en geontbijt te hebben besloten we er een rustig dagje van te maken en niet meer naar 't stad te gaan. D ging lopen met de hond, R sliep een paar uurtjes en kreeg daarna zijn fruitpap. Toen beseften we dat we morgen naar een doop moesten en we nog geen cadeautje hadden. Dus toch maar naar het stad alwaar we eerst de schatkamer van Sint Pieter bezochten (na veertien jaar Leuven werd het tijd, vond D), ik twee paar oorbellen kocht, we naar De Krokodil gingen en een cadeautje voor het doopkindje kochten, en dan naar Het Dagelijks Brood voor tapas en cider (dat wordt vasten deze avond). Straks nog een glaasje wijn en een avondje Taggard. Hopelijk is het geen voetbal. Burgerlijk nietwaar!
Voor R kochten we ook nog onderstaande blokkendoos, kwestie van zijn intelligentie wat te stimuleren, maar voorlopig is hij meer geïnteresseerd in de doos.

2 comments:

Anonymous said...

Helaas, wél voetbal vanavond...

Kristien said...

Tja ik heb het ook gemerkt :-(
Maar we hebben eerst naar Without a Trace gekeken op Ned3 en dan naar Jeckyll, een nieuwe reeks op de BBC naar Jeckyll en Hyde, iets in de aard van Doctor Who met acteurs van Coupling. Ik vond het zelfs nog beter dan Taggard eigenlijk...